Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کشور، تحمل موج چهارم کرونا را ندارد، گفت: در این شرایط با استفاده از برکات طرح شهید قاسم سلیمانی که یک طرح علمی و مزین به نام این شهید گرامی است، تلاش می‌کنیم تا از شعله‌ور شدن آتش کرونا پیشگیری کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; ایرج حریرچی امروز در جلسه ستاد پیشگیری، مدیریت و مقابله با کرونای استان زنجان با بیان اینکه اکنون به دلیل کاهش مبتلایان کرونا، زمان اوج گرفتن اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی است، اظهار داشت: وقتی میزان ابتلا و شیوع بیماری در جامعه بالا باشد، اِعمال محدودیت‌های هوشمند و تعطیلات، راه حل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند نزولی مبتلایان به کرونا خاطرنشان کرد: فلسفه اجرای طرح شهید سلیمانی این است که ابتدا موارد بی‌علامت و کم‌علامت را در مرحله اول، شناسایی کرده و سپس جهت قطع زنجیره انتقال، آن‌ها را قرنطینه کنیم.

حریرچی با بیان اینکه کشور، تحمل موج چهارم کرونا را ندارد، گفت: در این شرایط با استفاده از برکات طرح شهید قاسم سلیمانی که یک طرح علمی و مزین به نام این شهید گرامی است، تلاش می‌کنیم تا از شعله‌ور شدن آتش کرونا پیشگیری کنیم.

وی با تاکید بر خودداری از برگزاری تجمعات و عزاداری‌ها تصریح کرد: سالن‌های پذیرایی نیز در صورت برگزاری مراسم باید تا ساعت 21 تعطیل شوند زیرا ممنوعیت تردد از ساعت 21 شب تا 4 بامداد همچنان پابرجاست.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه هدف از این سفر، قدردانی از مدیران اجرایی و سیاسی و همچنین همراهی مردم استان در مدیریت و کنترل بیماری کرونا است، گفت: مدیران استان با برنامه‌ریزی مناسب و عالمانه، پیگیری‌های بسیار خوبی برای کاهش روند ابتلا به کرونا انجام داده‌اند.

وی افزود: مردم شریف، فرهیخته و بافرهنگ استان زنجان نیز بسیاری از دستورالعمل‌ها را رعایت کرده و در مدیریت برنامه‌هایی مانند یوم‌العباس که یکی از هویت‌های این استان است، همکاری و همراهی مطلوبی داشتند.

حریرچی با بیان اینکه کاهش روند ابتلا و مرگ‌ومیر کرونا وظیفه مدیران و مردم استان زنجان را سنگین‌تر می‌کند، اظهار داشت: تمام بیماری‌ها در 2 حالت، کنترل می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد اول این است که باید از طریق واکسن، ایمنی ایجادشده هدفدار از بیماری مانند سل، دیفتری و... به سطحی از ایمنی در جامعه برسد که ویروس، انتقال پیدا نکند.

حریرچی افزود: رویکرد دوم، حذف بیماری مانند آبله و فلج اطفال است یعنی بشر به مرحله‌ای رسیده که توانسته عامل این بیماری‌ها را از بین ببرد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مورد بیماری کووید 19 به دلیل اینکه نمی‌توانیم ویروس را حذف کنیم باید رویکرد اول را در نظر بگیریم مگر اینکه ویروس، جهش نزولی داشته و خودش از بین برود که آن موضوع دیگری است.

وی با بیان اینکه تا زمانی که ویروس کرونا وجود دارد، 2 راه داریم، اظهار داشت: راه اول، ایجاد ایمنی و واکسیناسیون و استفاده از کمک ایمنی ایجادشده توسط مبتلایان قبلی است.

حریرچی خاطرنشان کرد: راه دوم این است که در حضور ویروس و با وجود عدم ایمنی درصد کافی از جامعه با آن مقابله کنیم که اصول آن رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی، استفاده از ماسک و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی از جمله شست‌وشوی مداوم دست‌ها و پرهیز از تجمعات و... است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه استانی که ویروس در آن کنترل شده، همیشه در معرض خطر است، تصریح کرد: به دلیل اینکه تعداد مبتلایان در استان کمتر است در نتیجه تعداد افرادی که می‌توانند مبتلا شوند زیاد بوده و در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، امکان شعله‌ور شدن ابتلا در این استان بیشتر است و تا زمانی که واکسیناسیون انجام نشده، دستورالعمل‌ها باید به صورت دقیق رعایت شود.

حریرچی با تاکید بر اینکه حتی اگر واکسن کرونا تولید شود باز هم باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شوند، گفت: هیچکدام از واکسن‌هایی که در دنیا مصرف می‌شوند ثابت نکرده‌اند که می‌توانند جلوی انتشار بیماری را بگیرند و تنها چیزی که ثابت کرده‌اند این است که از مرحله شدید و بعضاً از مرحله متوسط بیماری جلوگیری می‌کنند.

وی با بیان اینکه هیچکدام از ما نمی‌توانیم بگوییم بالاتر از رهبر معظم انقلاب هستیم، گفت: وقتی ایشان پروتکل‌های بهداشتی را به طور دقیق رعایت می‌کنند و تمام برنامه‌های مناسبتی را لغو کرده‌اند ما نیز باید رعایت کنیم و باید توجه داشته باشیم که مراسم عروسی و ترحیم به دلیل مسقف بودن فضا و داشتن یک درب ورودی کوچک، بدترین محل برای انتقال ویروس هستند حتی اگر با یک‌سوم ظرفیت برگزار شوند.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه استان زنجان از نظر انجام تست کرونا جزء استان‌های متوسط رو به بالا است، اظهار داشت: اما هنوز میزان تست‌ها کم بوده و به ازای هر یک نفر مثبت کرونا حداقل باید 10 نفر از اطرافیان وی نیز تعقیب و رصد شوند و در صورتی که کمتر از 5 درصد تست‌ها مثبت باشد، می‌توان گفت که موفق بوده‌ایم و 95 درصد تست‌های اطرافیان باید منفی باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی معاون کل وزارت بهداشت پروتکل های بهداشتی استان زنجان شعله ور شدن طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:یکی از نخستین شغل هایی که بعد از ورود اتومبیل به تهران رونق گرفت یخ‌فروشی بود. یخ‌فروش‌ها افرادی بودند که معمولا انتهای گاراژها را برای کسب و کارشان انتخاب می کردند و در ۶ ماه ابتدایی سال با فروش‌یخ به مسافران اتوبوس‌های برون‌شهری درآمد کسب می کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، شوفری را یکی از پررونق‌ترین مشاغل پایتخت در عهد قاجار و پهلوی اول می‌داند: «مسافرت با اتوبوس در تهران قدیم چندان هم بی‌دردسر نبوده و به همین خاطر شوفرها بابت عبور و مرور در جاده های پرخطر و رانندگی با اتوبوس های دنده‌ای دستمزد کلانی دریافت می کردند. وقتی تازه اتومبیل به خیابان های تهران راه پیدا کرده بود، برخی راننده ها ماهانه بین ۳۰ تا ۴۰ تومان حقوق می گرفتند که با حقوق برخی مقامات لشکری و کشوری برابر بود. ماجرا از این قرار بود که رجال مملکتی مثل وثوق‌الدوله به راحتی از اروپا ماشین وارد می کردند، اما رانندگی بلد نبودند و باید راننده استخدام می کردند. شوفرها یا همان رانندگان اتوبوس هم وضع خوبی داشته اند و حقوق شان کمتر از خلبان ها نبوده است. آنها بابت رانندگی در جاده های ناامن دستمزد خوبی می گرفتند و کافه ها و قهوه‌خانه های بین‌جاده‌ای به رایگان از آنها پذیرایی می کردند. نقل است که برخی شوفرها، علاوه بر وعده ناهار یا شام، با چای و تریاک مجانی پذیرایی می شدند.»

پارکابی یکی دیگر از شغل هایی بود که بعد از پیدایش اتومبیل در تهران رونق گرفت. وظیفه شاگردشوفر این بود که در طول مسیر، سرشان را از پنجره بیرون می کردند و با صدای بلند عابران را به میدان گمرک یا میدان سپه قدیم فرامی‌خواندند تا سوار اتوبوس شوند. شهبازی درباره سایر مشاغلی که در آن برهه رونق گرفت می گوید: «وقتی تعداد سوانح رانندگی در تهران زیاد شد، آرام‌آرام سر و کله افرادی که خودشان را صافکار و نقاش ماشین معرفی می کردند پیدا شد. این افراد داخل گاراژها مشغول به کار می شدند. فروش لوازم یدکی هم در خیابان امیرکبیر رونق گرفت و مکانیک ها مسئولیت تعویض و تعمیر قطعات اتومبیل را بر عهده داشتند.»

با تاسیس تعاونی های مسافربری برون‌شهری در اواخر دهه ۶۰، کسب و کار گاراژدارها از رونق افتاد و بخش قابل اعتنایی از مسافران خود را از دست دادند. آنها در نبرد نابرابر با تعاونی های نوظهور به شیوه های جدید متوسل شدند تا جایگاهشان را از دست ندهند. گاراژدارها که موقعیتشان به خطر افتاده بود، بخشی از فضای داخل گاراژها را به مکانیکی، صافکاری، رنگ‌کاری و ... اختصاص دادند و این گونه بود که این مشاغل در تهران رونق گرفت.

کد خبر 848254 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • معلمان از بی‌هویتی نسل جوان جلوگیری کنند
  • اجرای ۴ نمایش جدید در تماشخانه ایرانشهر
  • کوشک جلالی، کرمی، سعیدی و موسویان به تئاتر ایرانشهر می آیند
  • برنامه‌ اجراهای تازه تماشاخانه‌ ایران‌شهر اعلام شد
  • پذیرایی بد: فرانسوی‌ها روی اعصاب دورتموندی‌ها (عکس)
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید